Verandazeilen

voor veranda en balkon

Verandazeil op maat

Hebt u een veranda of terrasoverkapping in uw tuin waar u in de zomer heerlijk van geniet? En zou u dat ook heel graag willen tijdens de wintermaanden of frissere dagen? Dan biedt Rolf Zeilmakerij, gevestigd in Friesland, de unieke oplossing voor u: verandazeilen op maat gemaakt. Deze verandazeilen (ook wel raamzeilen genoemd) zorgen ervoor dat uw veranda of terrasoverkapping helemaal wind- en waterdicht is. Op deze manier kunt u elk seizoen genieten van uw veranda.
verandazeil rolfzeilmakerij

MEER WOONPLEZIER

De verandazeilen zijn ideaal voor mensen die van hun tuin houden en bovendien wordt de veranda een verlengstuk van uw huis of woonkamer. Bij de eerste zonnestralen, zelfs in de winter, wordt het al lekker warm in de veranda en kunt u buiten zitten. Groot voordeel is dat u uw tuinmeubels gewoon kunt laten staan, ze zijn beschermd door de verandazeilen. En wordt het te warm in de veranda, dan rolt u de zeilen gemakkelijk op en zet ze vast met riempjes, zo kunt u het klimaat in de veranda regelen. Hebt u veel mensen over de vloer, dan kan er naast de woonkamer ook gebruik worden gemaakt van de veranda, bijvoorbeeld bij verjaardagsfeestjes. Met behulp van de verandazeilen van Rolf Zeilmakerij wordt uw woonplezier vergroot!

UITSTEKENDE KWALITEIT

De verandazeilen van Rolf Zeilmakerij worden gemaakt van goede kwaliteit PVC- doek van Ferrari-Stamoid, dat eenvoudig schoon te houden is. Aan de bovenkant worden de zeilen opgehangen door middel van caravan-rails, en voorzien van riempjes. Zo kunt u eenvoudig het opgerolde deel vast zetten. De zijkanten van het zeil worden bevestigd met Minax knoppen. Om een deur of doorgang te verkrijgen, kunnen er ritsen in het verandazeil worden gemaakt. Op deze manier kunt u de zeilen gemakkelijk open en dicht doen of oprollen. Daarnaast zijn de verandazeilen van Rolf Zeilmakerij verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat u het geheel kunt aanpassen aan uw interieurwensen!
Image

MOGELIJKHEDEN

  • kleur (4 kleuren mat en glans)
  • verduistering
  • etc.

Heeft u Canvas nodig voor uw boot of veranda?

Vraag dan verblijvend een offerte aan

Contact informatie

Rolfzeilmakerij

Rolf de Jong
Singel 18-C
Grou
Friesland

KvK: 51912589
Tel: 06 - 8113 3883

Openingstijden:

maandag 08 - 12 uur
dinsdag 08 - 12 uur
woensdag 08 - 12 uur
donderdag 08 - 12 uur
vrijdag 08 - 12 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten
Buiten deze tijden op afspraak