Bimini

Bimini voor motorboot, zeilboot of sloep
bimini voor sloep, zeilboot of motorboot

CANVAS DAK VOOR ZON & REGEN BESCHERMING

Bent u op zoek naar een bimini? Dit canvas dak biedt een oplossing tijdens zonnige dagen. Ook tijdens regen en wind zal een bimini goede bescherming geven. Dankzij een bimini kunt u tijdens alle weersomstandigheden op uw boot verblijven en genieten van de omgeving waarin u verblijft. Wij van Zeilmakerij Rolf de Jong maken alle bimini’s van de hoogste kwaliteit voor alle soorten boten.

VOOR Motorboot

VOOR Zeilboot

VOOR Sloep

Image

WAAROM EEN BIMINI?

Een zonnedak zoals een bimini beschermt u niet alleen tegen felle zonnestralen, maar ook tegen regen en wind. Het is daarom ook een echte musthave om te hebben voor op uw motorboot. Naast een motorboot bimini kunnen wij ook deze zonnedaken maken voor o.a. zeilboten en sloepen. Wanneer wij een motorboot bimini voor u maken, leveren wij deze altijd met een bijpassende hoes. Op deze manier kunt u het product wanneer u het even niet nodig heeft altijd netjes opbergen.

Wij van Zeilmakerij Rolf de Jong maken alle motorboot bimini’s precies op maat. Hierdoor zijn alle maten, materialen, modellen en kleuren mogelijk. Het frame van de motorboot bimini is gemaakt van RVS en is 25 mm dik, zo kunt u er vanuit gaan dat het wel tegen een windstoot kan. Bent u op zoek naar een bimini voor uw motorboot en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt ons contactformulier invullen of bellen naar 06-81133883.

Heeft u buiskap nodig voor uw zeilboot of sloep?

Vraag dan verblijvend een offerte aan

Contact informatie

Rolfzeilmakerij

Rolf de Jong
Singel 18-C
Grou
Friesland

KvK: 51912589
Tel: 06 - 8113 3883

Openingstijden:

maandag 08 - 12 uur
dinsdag 08 - 12 uur
woensdag 08 - 12 uur
donderdag 08 - 12 uur
vrijdag 08 - 12 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten
Buiten deze tijden op afspraak