Alle canvas voor uw motorboot

Bij Rolf Zeilmakerij maken we alles voor de motorboot. Artikelen die het varen en stallen van de motorboot nog makkelijker maken! Comfortabel varen op uw motorboot? Genieten van meer schaduw? We maken de volgende artikelen:

Image

Kuip (achter) tent

Bent u op zoek naar een motorboot kuiptent op maat? Zeilmakerij Rolf de Jong maakt alle tenten van hoogwaardige materialen precies voor u op maat. Op deze manier is uw motorboot altijd goed beschermt tegen alle invloeden van buitenaf. 

Cabriolet tent

Wanneer u op zoek bent naar een motorboot cabriokap, dan bent u bij Zeilmakerij Rolf de Jong aan het juiste adres! In onze zeilmakerij maken we iedere cabriokap van het beste materiaal voor u precies op maat. Op deze manier beschermt u uw boot tegen alle weersomstandigheden.
Image
Image

Flybridge tent

Een flybridge-kap is een kap voor de bovenbesturing op het achterdek. Met uitritsbare achterdeuren, en oprolbare voorramen. Maar ook mogelijk met uitritsbare zijkanten zodat er bij warm weer alleen een dak blijft staan. Voor meer schaduw kan aan de achterkant van de kap kan een afritbare luifel worden gemaakt.

Bimini

Bent u op zoek naar een motorboot bimini? Dit zonnedak biedt een oplossing tijdens warme en zonnige dagen. Ook tijdens regen en wind zal een bimini goede bescherming geven. Dankzij een bimini kunt u tijdens alle weersomstandigheden op uw boot verblijven en genieten van de omgeving waarin u verblijft.
Image
Image

Wintertent

Met een wintertent beschermt u uw schip in de winter tegen regen en vuil. Omdat uw boot goed is afgedekt, heeft u weinig schoonmaakwerk in het voorjaar. Ook is het voordeel dat uw schip niet binnen hoeft te staan. We maken de winterkleden van water en wind dicht doek, dat soepel is en een laag gewicht heeft.

Heeft u Canvas nodig voor uw boot of veranda?

Vraag dan verblijvend een offerte aan

Contact informatie

Rolfzeilmakerij

Rolf de Jong
Singel 18-C
Grou
Friesland

KvK: 51912589
Tel: 06 - 8113 3883

Openingstijden:

maandag 08 - 12 uur
dinsdag 08 - 12 uur
woensdag 08 - 12 uur
donderdag 08 - 12 uur
vrijdag 08 - 12 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten
Buiten deze tijden op afspraak