Bimini

Bent u op zoek naar een motorboot bimini? Dit zonnedak biedt een oplossing tijdens warme en zonnige dagen. Ook tijdens regen en wind zal een bimini goede bescherming geven. Dankzij een bimini kunt u tijdens alle weersomstandigheden op uw boot verblijven en genieten van de omgeving waarin u verblijft. Wij van Zeilmakerij Rolf de Jong maken alle bimini’s van de hoogste kwaliteit voor alle soorten motorboten. Graag tot ziens in onze zeilmakerij!

Waarom een motorboot bimini?

Een zonnedak zoals een bimini beschermt u niet alleen tegen felle zonnestralen, maar ook tegen regen en wind. Het is daarom ook een echte musthave om te hebben voor op uw motorboot. Naast een motorboot bimini kunnen wij ook deze zonnedaken maken voor o.a. zeilboten en sloepen. Wanneer wij een motorboot bimini voor u maken, leveren wij deze altijd met een bijpassende hoes. Op deze manier kunt u het product wanneer u het even niet nodig heeft altijd netjes opbergen.

Uitgebreid assortiment

Wij van Zeilmakerij Rolf de Jong maken alle motorboot bimini’s precies op maat. Hierdoor zijn alle maten, materialen, modellen en kleuren mogelijk. Het frame van de motorboot bimini is gemaakt van RVS en is 25 mm dik, zo kunt u er vanuit gaan dat het wel tegen een windstoot kan. Bent u op zoek naar een bimini voor uw motorboot en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt ons contactformulier invullen of bellen naar 06-81133883.