Werkwijze

 

De werkwijze voor boottenten.

Stap 1  Heeft u belangstelling voor een boottent, dan kunt u een korte omschrijving geven van wat u wilt, met de globale afmeting van de te maken tent, en een foto van uw boot mailen. Op basis hiervan kan ik u al een richtprijs geven.

Stap 2  Als dit u goed lijkt, is de volgende stap: de uitvoering van de boottent uitvoerig te bespreken. Dit kan bij ons op het bedrijf, of op uw boot plaats vinden. Hierop wordt de definitieve offerte gemaakt. 

Stap 3  Als u besloten hebt de tent bij ons te laten maken, dan kunt u de opdracht bevestigen. Wij plannen de opdracht in, en laten u weten wanneer de nieuwe tent op uw boot zit.

Stap 4  Zodra de boottent gemonteerd is, zullen wij u hierover informeren, en onvangt u de factuur.

 

De werkwijze voor verandazeilen.

Stap 1  U geeft via de mail de breedte- en hoogtematen tussen de palen/balk/vloer op. U stuurt een paar foto's van de veranda toe. U krijgt van ons een offerte.

Stap 2  Als het u wat lijkt, heeft u de mogelijkheid om de model-verandzeilen op ons bedrijf te bezichtigen. Dan kunt u dan in detail zien hoe de verandazeilen met diverse opties zijn gemaakt.

Stap 3  Besluit u om de verandazeilen bij ons te laten maken, dan kunt u de opdracht bevestigen. Het is mogelijk om te kiezen of de verandazeilen door ons, of door u zelf gemonteerd worden. Monteerd u zelf, dan krijgt u van ons  daarvoor instructie hoe u de verandazeilen kunt monteren. Wij plannen de opdracht in, en laten u weten wanneer de verandazeilen klaar zijn.

Stap 4  Bij levering/oplevering kunt d.m.v. een pin-automaat, de factuur betalen.