Motorboot cabriokap

Wanneer u op zoek bent naar een motorboot cabriokap, dan bent u bij Zeilmakerij Rolf de Jong aan het juiste adres! In onze zeilmakerij maken we iedere cabriokap van het beste materiaal voor u precies op maat. Op deze manier beschermt u uw boot tegen alle weersomstandigheden. Dankzij onze jarenlange ervaring en hoogwaardige materialen kunnen we u de beste kwaliteit garanderen. Graag tot ziens bij Zeilmakerij Rolf de Jong! cabriolet kap van Rolfzeilmakerij

Opties motorboot cabriokap

Een op maat gemaakte cabriokap van de hoogste kwaliteit kan natuurlijk niet ontbreken op uw motorboot. In onze zeilmakerij kunnen we iedere motorboot cabriokap precies voor u op maat maken. Wanneer u voor een cabriokap kiest dan zal de kap aan de voorzijde voorzien zijn van ramen, waarvan de middelste oprolbaar is. Aan de achterkant en zijkant zijn de ramen zowel oprolbaar als uitneembaar. We hebben veel verschillende opties voor u.

• Oprolbaar of uitneembaar middelste raam
• Handgrepen aan weerszijden bovenop het dak
• Diverse soorten raamfolie (vraag naar de mogelijkheden)
• Steunbuizen ter ondersteuning van uw buiskap.
• Verduistering voor de ramen
• Uitwisselbare horgaas-delen

Motorboot cabriokap bestellen

In onze zeilmakerij kunnen wij iedere motorboot cabriokap precies op maat maken. Bent u op zoek naar een cabriokap voor op uw motorboot en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Zeilmakerij Rolf de Jong? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ons contactformulier invullen of bellen naar 06-81133883.