Op de site van ROLF-ZEILMAKERIJ vindt u producten die voor uw boot worden gemaakt, zoals kuiptenten, buiskappen, afdekzeilen en zeilhuiken e.d. Ook worden van deze producten reparaties gedaan. Ligplaats aanwezig.rolfzeilmakerij mallen buiskap

Iedere boot is uniek, en vereist daarom maatwerk. Deze producten hebben een grote invloed op de uitstraling van uw boot. Daarom is het van groot belang dat de vorm en uitvoering in overleg met u worden bepaald. Vakmanschap en service staan daarbij voorop. Ieder product wordt met uiterste zorg gemaakt. Hiervoor worden alleen materialen met de hoogste kwaliteit toegepast zoals Sunbrella en Ferrari Stamoid.

rolfzeilmakerij mallen wintertent

20161013 121243Een buiskap biedt bescherming tegen wind en water. Het ontwerp hiervan heeft veel invloed op comfort en uitstraling van uw boot. Daarom is het belangrijk, dat de vorm en uitvoering met u wordt bepaald. Aan een buiskap, kan ook een kuiptent worden vastgemaakt. Hierdoor ontstaat meer leefruimte tijdens het verblijf aan boord. Deze kuiptent kan worden voorzien van verduistering en hor gaas.

De huik en buiskap etc. kunnen ook gemaakt worden in dezelfde materiaal en kleur.

 Kuiptenten en cabriokappen vergroten de leefruimte aan boord. Belangrijk is de uitstraling en de functionaliteit van de kuiptent.rolfzeilmakerij motorboot

De ramen kunnen worden voorzien van verduistering, en doorgangen met horgaas. De windschermen kunnen in dezelfde materiaal en kleur als de tent gemaakt worden.

 

 

De toerzeil serie is afgestemd op de behoefte van de veel eisende toerzeilers.

Kwaliteit en duurzaamheid zijn kenmerken van deze serie. We onderscheiden de verwerking van de zeilen naar vaargebieden van kustvaart of offshore ambities. Wij maken uw individuele zeilen op maat.

U kunt kiezen uit dracon doek of moderne laminaten. Bij ons worden uw specifieke wensen gerespecteerd.

KENMERKEN:

  • stofsoorten: alle gangbare dracon doeken, pentex cruising
  • snede: cross cut / horizontaal