VERANDAZEIL OP MAAT


Hebt u een veranda of terrasoverkapping in uw tuin waar u in de zomer heerlijk van geniet? En zou u dat ook heel graag willen tijdens de wintermaanden of frissere dagen? Dan biedt Rolf Zeilmakerij, gevestigd in de omgeving van Friesland, de unieke oplossing voor u: verandazeilen op maat gemaakt. Deze verandazeilen zorgen ervoor dat uw veranda of terrasoverkapping helemaal wind- en waterdicht is. Op deze manier kunt u elk seizoen genieten van uw veranda.


MEER WOONPLEZIER


De verandazeilen zijn ideaal voor mensen die van hun tuin houden en bovendien wordt de veranda een verlengstuk van uw huis of woonkamer. Bij de eerste zonnestralen, zelfs in de winter, wordt het al lekker warm in de veranda en kunt u buiten zitten. Groot voordeel is dat u uw tuinmeubels gewoon kunt laten staan, ze zijn beschermd door de verandazeilen. En wordt het te warm in de veranda, dan rolt u de zeilen gemakkelijk op en zet ze vast met riempjes, zodat het weer wat afkoelt. Hebt u veel mensen over de vloer, dan kan er naast de woonkamer ook gebruik worden gemaakt van de veranda, bijvoorbeeld bij verjaardagsfeestjes. Met behulp van de verandazeilen van Rolf Zeilmakerij wordt uw woonplezier vergroot!


UITSTEKENDE KWALITEIT


De verandazeilen van Rolf Zeilmakerij worden gemaakt van zware kwaliteit PVC- doek dat eenvoudig schoon te houden is. Aan de bovenkant worden de zeilen opgehangen door middel van caravan-rails en voorzien van riempjes. Zo kunt u eenvoudig het opgerolde deel vast zetten. De zijkanten van het zeil worden bevestigd met Minax knoppen of met ritsen. Op deze manier kunt u de zeilen gemakkelijk open en dicht doen of oprollen. Daarnaast zijn de verandazeilen van Rolf Zeilmakerij verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat u het geheel kunt aanpassen aan uw interieurwensen!

Op de zeilmakerij is een model -verandazeil aanwezig ter bezichtiging. Kleuren verandazeilen